După Statele Unite, India, Australia și Grecia, Thrive Global s-a lansat și în România. De trei săptămâni, îi provocăm pe ascultătorii Magic Start, emisiunea matinală difuzată de colegii noștri de la Magic FM, să-și înceapă ziua într-o nouă dimensiune care ține de starea de bine personală: dimensiunea Thrive.

Prezentatorii emisiunii Magic Start, Liana Stanciu și Ștefan Neculai, au discutat în ultimele trei săptămâni despre aspectele pozitive din viața noastră, dar și despre schimbarea care poate să ne sperie, însă atât de necesară atunci când lucrurile nu merg cum ne-am dori. Sau despre cum să identificăm sursele epuizării, despre inteligență emoțională, parenting și formule magice care ne ajută să comunicăm mai real. 

Iar sursa noastră de inspirație este nimeni alta decât Arianna Huffington, o femeie de succes care a ajuns să redefinească succesul și care a pus bazele filosofiei Thrive.

Ce este succesul? Prin ce se definește el? Bani, notorietate, educație, admirația celor din jur? Până la urmă, nu există o definiție universală a acestuia, pentru că fiecare are propria definiție, subiectivă: pentru cei mai mulți, succesul înseamnă reușita în carieră, pentru alții o viață de familie împlinită, pentru unii călătorii și explorarea unor locuri îndepărtate, sau implicarea în acțiuni caritabile și de voluntariat. Ori, pur și simplu, o stare de armonie interioară.

Așa s-a născut mișcarea Thrive Global. Thrive înseamnă să crești, să înflorești, să-ți atingi potențialul maxim în timp ce rămâi sănătos. Însă vremurile în care trăim ne împiedică să facem pace cu toate aceste paliere, care-și dispută întâietatea în viața noastră. Despre toate aceste subiecte s-a vorbit astăzi la Magic Start, emisiunea matinală difuzată de Magic FM, unde au fost invitate jurnalista Emma Zeicescu și Crina Alexe, redactor-șef Thrive Global România.

Mișcarea Thrive Global încearcă să ofere o soluție acestei probleme a competiției între diferitele paliere ale vieții noastre, o soluție care se găsește în fiecare dintre noi: aceea de a-ți face timp pentru tine!

Iar ca să-ți ușureze misiunea, Thrive Global România dă astăzi startul campaniei UnplugYouself, adică o oră de deconectare în fiecare seară, în care iei o pauză de la orice dispozitive, de la telefoane, mail-uri și social media. Și pentru ca misiunea ta să fie mai ușoară, în fiecare zi vei găsi pe pagina de Facebook Thrive Global România un sondaj, o întrebare cu două variante de răspuns despre cum preferi să-ți petreci această oră de relaxare totală. Așa că urmărește provocările zilnice UnplugYourself pe pagina noastră de Facebook, votează varianta ta magică de relaxare și află a doua zi în matinalul Magic Start, realizat de Liana Stanciu și Ștefan Neculai, colegii noștri de la Magic FM Romania, beneficiile alegerii tale!

S-ar putea să descoperi, împreună cu noi, că nu avem nevoie de resurse fantastice ca să fim fericiți și că viața e atât de frumoasă pe cât o facem noi să fie. Doar trebuie să ne dăm voie să trăim. UnplugYourself, așadar și începe să trăiești!

https://www.facebook.com/radiomagicfm/videos/653972825345966/UzpfSTEwODQ2MTA3MDY1NTY3MToxMjkyNjAzNDE5MDkwNzc/?epa=SEARCH_BOX

Author(s)

  • Crina Alexe

    redactor-șef Thrive Global România

    După 17 ani ca jurnalist la revista de modă și lifestyle ELLE România, în care a scris despre evenimentele culturale locale, cărți, modă, parenting, relații și destinații de călătorie și în care a intervievat mulți oameni interesanți, care i-au împărtășit poveștile lor pline de inspirație, Crina a decis că o schimbare este mai mult decât binevenită. Mai ales că rutina la locul de muncă este calea sigură spre plafonare, ca să nu zicem burnout. Așa că s-a alăturat echipei entuziaste de la Thrive Global România, alături de care speră să inițieze conversația pe plan local despre burnout și epuizare, despre cum pot fi ele combătute și, nu în ultimul rând, despre curajul de a ne accepta vulnerabilitățile. Așadar, trimiteți-i opiniile și sugestiile voastre pe aceste teme pe adresa [email protected]. Keep thriving!