OAMENI THRIVE//

Jack Dorsey, CEO-ul Twitter: ”Sunt foarte fericit că-mi fac timp doar pentru mine”

„Sunt foarte fericit că-mi fac timp pentru mine, pentru că pur și simplu asta îmi clarifică totul”, afirmă CEO-ul Twitter, Jack Dorsey.


În următoarele 2 minute vei afla:

– Ce ascultă CEO-ul Twitter în timpul liber.
– Care e legătura dintre sănătate și starea de bine.


Ai crede că primul lucru pe care îl face CEO-ul Jack Dorsey în fiecare dimineață este să-și verifice Twitter-ul. Dar, după cum a explicat chiar el într-o conferință susținută la festivalul de publicitate Cannes Lions, accesarea Twitter-ului, pentru știrile zilei, nu e nici pe departe pe lista priorităților sale de dimineață. În schimb, Dorsey se concentrează în primul rând pe propria stare de bine.

Rutina de dimineață a lui Dorsey arată cam așa: își începe ziua meditând, făcând sport timp de șapte minute, urmând o aplicație de pe telefon, apoi își face o cafea. Odată ce a terminat cu toate astea, intră pe Twitter.

În cele din urmă, Dorsey merge 8 kilometri pe jos până la sediul Twitter din San Francisco, ascultând podcast-uri și audiobook-uri, și uneori mai dă câte un telefon de pe drum.

„Sunt foarte fericit că-mi fac timp pentru mine, pentru că pur și simplu asta îmi clarifică totul”, a afirmat Dorsey în timpul conferinței de la Cannes.

Rutina lui Dorsey demonstrează că sănătatea și starea de bine reprezintă prioritatea numărul unu, chiar dacă ești director în Silicon Valley și conduci două companii de succes (Twitter și Square). Iar asta ne amintește că cea mai înțeleaptă alegere pe care o poți face este să te pui pe tine însuți în capul listei cu lucruri de rezolvat.

Citește și:

Cum și-a regândit Michael Bublé viața și cariera după boala fiului său

Kobe Bryant a fost mult mai mult decât un superstar N.B.A.

S-ar putea să-ți placă și…

EFICIENȚĂ//

Micro-rezoluții pentru macro-reușite

OAMENI THRIVE//

Marius Chivu, scriitor și critic literar: ”Foarte puțini scriu noaptea, eu niciodată!”

OAMENI THRIVE//

Chip Bergh, președintele Levi Strauss: „Nu există eșecuri, doar lecții”

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.