Cristina Oțel

Trainer și Coach, Fondator Soul Bloom

Cu o experiență de peste 12 ani în Learning&Development în mediul corporate ca trainer și manager, Cristina a făcut pasul spre soloprenoriat, punând bazele Soul Bloom la începutul lui 2018 și lucrează ca trainer și coach. Face design de training și livrează workshop-uri – pentru organizații și pentru publicul larg - de Life Design, Rescrierea Convingerilor Limitative, Emotional Fitness sau Soulful Leadership. În toată paleta activității sale – training, coaching, blogging - numitorul comun este conștientizarea de sine. Misiunea ei este să creeze spațiu pentru cei care vor să se cunoască mai bine și îi însoțește în procesul de transformare personală, astfel încât aceștia să trăiască vieți împlinite, aliniate cu valorile lor și să strălucească la adevăratul potențial.

De peste 6 ani scrie pe blogul personal despre cum creăm o viață pe care să o iubim, evoluție personală și despre viața de părinte, iar în 2019 a lansat podcast-ul Pauza de Bine. Cristina e mama a doi copii și e activ implicată în creșterea nivelului de autocunoaștere în rândul părinților și viitorilor părinți pentru ca aceștia să aibă relații echilibrate, blânde și înfloritoare cu copiii lor.

EFICIENȚĂ//

3 lucruri care stau între tine și visele tale

SELF-IMPROVEMENT//

Cum arată pentru tine o viață pe care să o iubești?

WELLBEING//

Cum folosim tehnologia într-un mod care să nu ne facă rău

SELF-IMPROVEMENT//

Exercițiul care mi-a schimbat viața

SELF-IMPROVEMENT//

3 moduri prin care să treci peste respingerile din carieră

Înscrie-te pentru a primi newsletter-ul

Thrive Global
Curajul este ca un mușchi. Și știu din proprie experiență că pe măsură ce îl exersezi devine din ce în ce mai ușor să nu te lași copleșit de temeri.

- Arianna Huffington

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență plăcută. Pentru a continua navigarea pe site trebuie să fii de acord cu uzul lor. Mai multe informații despre modul în care folosim cookie-uri poți afla citind politica noastră de confidențialitate.